Consells útils

Informació útil per treure el màxim partit al Job Day UIB

 

Visita la pàgina web de les empreses que t'interessen a través dels seus logos a l'apartat Empreses/Entitats per conèixer-les abans de venir al Job Day UIB i aprofita per conèixer quin procediment utilitzen pels seus processos de selecció.

Concertar entrevistes: Durant el Job Day UIB visita tots els mostradors de les diferents empreses i entitats que hi participaran. Prepara i actualitza el teu currículum.

Córner de l'Orientació: Aquí podreu veure totes les entitats que hi participen. Cercar feina és una feina en sí mateix! Cal assessorar-se i preparar-se bé.

Córner dels Col.legis Professionals: En aquesta secció hi pots trobar el col·legi professional relacionat amb la teva formació i podràs accedir a informació molt útil pel teu futur professional: assegurances, assessorament, avantatges carnet col·legial, borsa de treball, documentació legislativa, convenis, etc.

Food-trucks: Durant els dies del JobDay UIB hi haurà les Food-Trucks on podreu dinar i prendre alguna cosa.

Aprofita per vendre't com a futur/a professional competent, intercanvia experiències i informació amb empreses i universitaris.