Inscripcions empreses

Les empreses inscrites amb qualsevol de les modalitats tendran:

  • Espai moblat amb una taula de 120x75 cm amb estovalles i dues cadires.
  • Wi-Fi i connexió elèctrica.
  • Logotip destacat a la web i al programa.

Les empreses haureu de sol·licitar participar un dels dos dies. Recordau que només es pot participar 1 dia. Atesa la limitació d'espai, en el moment que es cobreixin totes les places es tancarà el formulari d'inscripció.

A continuació us explicam detalladament els serveis inclosos i la tarifa. 

  Inscripció anticipada
abans del 26 de gener
Inscripció del 27 de
gener al 16 de febrer
EMPRESES USUÀRIES DEL DOIP
Empreses que de l'1 de gener de 2022 fins al dia d'avui hagin tingut estudiants en pràctiques o que hagin contractat demandants d'ocupació usuaris del DOIP.
Gratuït 250 € 
EMPRESES DE NOVA INCORPORACIÓ
Empreses de nova incorporació o que faci més de dos anys (des de l'1 de gener de 2022 fins al dia d'avui) que no recluten estudiants o graduats amb el DOIP.
250 € 400 €
*Aquests preus no inclouen l'IVALa realització de la inscripció implica el pagament d'aquesta, estan excloses de pagament les empreses/entitats col.laboradores del DOIP que realitzin la inscripció abans del 26 de gener.
L'organització del Job Day UIB es reserva el dret a rebutjar la inscripció si l'empresa sol·licitant no encaixa amb la vocació de l'esdeveniment o amb el perfil professional de l'alumnat de la UIB. En aquest cas, l'organització retornarà la quota abonada un cop rebutjada la inscripció.