Bases del sorteig del Job Day UIB

El DOIP farà un sorteig entre les persones estudiants i titulades de la Universitat de les Illes Balears que hagin assistit al Job Day UIB 2024, amb les condicions que es detallen a continuació:

1. Premis 

Amb l'objectiu de motivar i premiar la participació al Job Day UIB, se sortejaran els premis següents:

1r premi: viatge per a dues persones a Dublín i visita a la seu de LinkedIn. T'oferim la possibilitat de conèixer de primera mà una de les empreses més ben valorades del món per fer-hi feina.

El premi inclou:
- Vol d’anada i tornada per a dues persones. Inclou embarcament prioritari i seients estàndard.
- Dues nits d’hotel en habitació doble amb règim d’allotjament i berenar.
- Trasllats entre l’aeroport, l’hotel i la seu de LinkedIn. Les persones beneficiàries del premi hauran de demanar tiquet o factura dels trasllats i lliurar-los al DOIP a la tornada.
- Visita a la seu de LinkedIn, amb un recorregut guiat pel personal tècnic designat per LinkedIn.
- El viatge serà entre els mesos d’abril i maig de 2024 i de dilluns a divendres per tal de poder fer la visita.

● 2n premi: bicicleta elèctrica. Per facilitar-te els desplaçaments i que siguin més sostenibles, tant per assistir a classe com a les pràctiques o a la feina.

3r premi: dues entrades de tres dies per al Mallorca Live Festival. Un premi per gaudir amb la persona que vulguis, només per venir al Job Day UIB.

2. Requisits de participació

 • Ser estudiant de la UIB durant el curs 2023-24 o bé titulat/ada de grau o postgrau de la UIB.
 • Haver-se inscrit al sorteig mitjançant el formulari següent abans del dia 12 de març de 2024 a les 13 hores. FORMULARI
 • Estar d'alta al DOIP com a persona candidata. ALTA/ACCÉS DOIP
 • L'alumnat de la UIB s'ha de registrar a l'aplicació de la UIB i els graduats de la UIB o de qualsevol universitat s'han de descarregar la UIB App.
 • Assistir personalment al Job Day UIB almenys un dia. En cas d’assistir-hi dos dies, s’obtindran dues participacions al sorteig.

3. Procediment per participar-hi

 • La persona interessada s'ha d'haver inscrit al sorteig, a través del web, abans del dia 13 de març de 2024 a les 12.30 hores.
 • La persona interessada ha d’assistir personalment al Job Day UIB, que tindrà lloc a l’Aula Magna de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador, per completar la inscripció. Hi pot assistir els dies 12 i 13 i la participació serà per dia d’assistència; és a dir, si hi assisteix els dos dies, obtindrà dues paperetes.
 • Al vestíbul de l’edifici on es farà el Job Day UIB hi haurà un mostrador del DOIP on es proporcionarà una papereta o participació per persona i dia. Aquestes paperetes s’han d’emplenar amb les dades personals.
 • Posteriorment, una vegada feta la visita al Job Day UIB, les persones participants s’hauran d’adreçar al segon mostrador del DOIP, instal·lat a l’Aula Magna, on hauran de dipositar la papereta/participació emplenada en una urna habilitada a aquest efecte abans del dia 13 de març de 2024 a les 12.45 hores.

4. El sorteig es farà de la manera següent:

 • Formen part del comitè encarregat de fer el sorteig:
  - Dos membres de la FUEIB
  - La directora de l’Escola d’Hoteleria
  - Un membre designat pel Consell d’Estudiants de la UIB
 •  Totes les paperetes/participacions es dipositaran dins una urna.
 • A les 13 hores començarà el sorteig. Un membre de la FUEIB traurà una sola fitxa/participació per al tercer premi.
 • Es comprovarà que la persona titular de la papereta/participació compleix tots els requisits esmentats en aquestes bases. Si no és així, es traurà una segona participació.
 • Una vegada comprovat que la persona guanyadora del tercer premi compleix els requisits, un membre de la FUEIB traurà una sola participació per al segon premi seguint el mateix procediment i, posteriorment, una participació per al primer premi.
 • Una vegada comprovat que totes les persones compleixen tots els requisits, s'estendrà una acta per a cada un dels premis, que signaran tots els membres del comitè.

5. Comunicació de les persones que han resultat guanyadores

Es donaran a conèixer les persones que han guanyat el concurs el dia 13 de març de 2024 a les 13.30 hores al segon mostrador del DOIP, ubicat a l'Aula Magna de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador.

Posteriorment, es publicarà, al web del Job Day UIB i a les xarxes socials de la FUEIB, el nom de les persones guanyadores del concurs.
En el cas del primer i el tercer premi, la persona guanyadora haurà de comunicar al DOIP qui l’acompanyarà, i també n’haurà de proporcionar les dades personals a la FUEIB.

6. Difusió del sorteig

Les persones guanyadores atorgaran el consentiment perquè la FUEIB pugui incloure el seu nom i imatge en activitats de difusió i comunicació del lliurament del premi.

7. La participació en el sorteig implica l'acceptació d’aquestes bases

Totes les persones que participin en el sorteig donen el consentiment per rebre informació relacionada amb la recerca de feina per part de la FUEIB.

8. Exclusions

Queden excloses de poder participar en el sorteig les persones treballadores de la FUEIB i de la UIB.